INSTALLATION

November 1, 2015

För en tid sedan blev BND Sthlm tillfrågad att agera ambassadör åt HP Sverige. Kul tycker vi! Framförallt då det visar sig att vi delar samma vision och mål för kvalitet och miljö. 

 

Trots att vi är en liten byrå använder vi en hel del material på alla fronter. Främst när vi skriver ut vår design och layout, men även den administrativa delen av verksamheten kräver en hel del bläck- och pappersförbrukning. Då känns det ju extra viktigt att vi väljer en leverantör som ständigt jobbar med att ta fram energisnåla maskiner och hållbara produkter som även ger toppresultat för oss och våra kunder. 

 

I måndags var det dags för leverans av den nya skrivaren, en HP PageWide Pro som ska hantera alla våra utskrifter. Både mer detaljerade fotoutskrifter och allt annat som BND Sthlm använder sig av. HPs Rickard Strömdahl kom förbi studion och hjälpte oss med installationen. Vi var alla glatt överraskade över hur smidig installationen var! Våra Apple produkter synkade på några snabba klick och sen var vi igång. 

 Nu ska det bli kul att testa vad HP går för!

https://www.facebook.com/bndsthlm/
Please reload

Senaste inlägg

May 19, 2019

May 29, 2017

May 16, 2017

April 5, 2017

Please reload

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square