mat för små älsklingar

March 8, 2017

Lovemade™ är det enda varumärket i barnmatshyllan som är tillagat i Sverige. Redan år 2012 fick BND i uppdrag att skapa de bästa förutsättningarna i affär-, design och strategi för barnmatsvarumärket Lovemade™. Det har varit en fantastiskt givande och passionerad resan från idé till koncept och senare lansering och implementering.

 

Lanseringen av Lovemade™ i svensk dagligvaruhandel har varit enormt lyckosam och produkterna har fått stor efterfrågan från konsumenter och butik. Med fler än 10 smaker i produktserien blickar denna pionjär i barnmatkategorin mot en ljus framtid på den svenska och internationella marknaden. 

Lovemade™ kommer i en helt ny, smart och miljömedveten förpackning. Superlock® är garanterat BPA-fri och bevarar den goda smaken bättre, längre och på ett naturligt sätt. Helt återvinnings- och återanvändnigsbar, går att micra, frysa och diska i maskin. 

 

 

https://www.facebook.com/bndsthlm/
Please reload

Senaste inlägg

May 19, 2019

May 29, 2017

May 16, 2017

April 5, 2017

Please reload

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square